Örömhír: újraindul a Nagyrománia Párt!

Meghalt a tribunus, éljen a tribunuslány!
Hirdetés

A Nagyrománia Párt Corneliu Vadim Tudor vezér halála óta gyakorlatilag eltűnt a nyilvánosság elől. Már-már azt hittük, csendben kimúlt, de nem. A párt szombati kongresszusán ugyanis bejelentették: az alakulat diadalmas visszatérésre készül, egy fiatal csapattal, és természetesen helyet kér Románia parlamentjében. 

Mi több, Vadim utódjaként lánya, Lidia Vadim Tudor is pulpitushoz lépett, és kijelentette: „A Nagyrománia Párt útja a sivatagon át véget ért.”

Annak bizonyítékaként, hogy az alma a pártideológia szintjén sem esett messze a fájától, az ifjú hölgy megfogalmazta a lényeget: „A Nagyrománia Párt a hazaszeretet pártjaként született újjá. Modern, európai és fiatal párt ez, amely a korrupció és a hazaárulás ellen harcol. A román nemzet idegen érdekek oltárán való feláldozásának ideje lejárt.” Tiszta apja, nem?

A tervek szerint az új Nagyrománia Párt 11%-os parlamenti arányt szerez a novemberi parlamenti választásokon, és természetesen Lidia Vadim Tudor is szerepelni fog a képviselői választási listán. „Az apám által alapított Nagyrománia Párt az ország egyetlen hiteles hazafias pártja”, jelentette ki a képviselőjelölt. „Én apám lánya vagyok”, tette hozzá Lidia Vadim Tudor, a nyomaték kedvéért. Ha esetleg valaki számára nem lett volna világos.

Hirdetés

 

Fotó: Adevărul

Hirdetés