Lövöldözés volt Kárpátalján

Úgy kezdődött, hogy a másik bűnöző visszalőtt. Négy sebesült, egyikük válságos állapotban.
Hirdetés

Lövöldözés tört ki két bűnözői csoport tagjai között kedd éjjel a kárpátaljai Aknaszlatina egyik benzinkútjánál, az incidensben négyen megsebesültek – adták hírül szerdán kárpátaljai hírportálok.

A Mukachevo.net munkácsi hírportál jelentése szerint munkácsi és técsői bűnbandák tűztek össze. Előzőleg megbeszélt találkozójukon összevitatkoztak egymással, majd tüzet nyitottak egymásra. Meg nem erősített jelentések szerint tízen voltak. Halina Szernyivka, a Kárpátalja megyei rendőrség sajtószóvivője a munkácsi hírportálnak nyilatkozva elmondta, az 5-10 percig tartó összetűzés úgy kezdődött az Aknaszlatina és Alsóapsa közötti töltőállomáson, hogy a munkácsi banda egyik embere baseballütőt vett elő, mire a másik társaság fegyvert rántott. A helyszínen a nyomozók 25 töltényhüvelyt, fejszét és botokat találtak.

Szernyivka szerint a rendőrség azonosította az éjszakai lövöldözés valamennyi résztvevőjét, elfogatóparancsot adtak ki ellenük. A helyszínről négy sebesültet szállítottak a técsői járási kórházba lőtt sebekkel. Az orvosok közlése szerint egyikük, egy 36 éves munkácsi lakos, a mellkasán, a hasán, a vállán és a karján sebesült meg, és válságos állapotban van. A többiek a lábukon és a karjukon sebesültek meg, ők nincsenek életveszélyben.

A lövöldözést követően riadókészültségbe helyezték a megyei rendőrséget, a különleges egységeket is. Huszt és Técső körzetében rendőri ellenőrzési pontokat állítottak fel az utakon.

Hirdetés