Már a strandon is lőnek

És nem vízipisztollyal!
Hirdetés

A nagy melegben hova jár az ember, ha nem tud szabadságra menni? Hát strandra, naná. Ám úgy tűnik, ott sem biztonságos az élet.

Pitești kies városának egyik strandján történt a pénteki napon, hogy két biztonsági őr a medence mellett vízzel fröcskölődött. Jó, ez egyrészt vicces (képzeljük el a két szekrényt, amint bájosan spriccelgetik egymást), másrészt nem biztos, hogy az említett akció benne van a munkahelyi leírásban.

Na de a meredek most jön: a nagy pancsikálás közepette véletlenül lefröcsköltek egy strandoló férfit. Aki feldühödött, kiment az autójához, előszedett egy gumilövedékes pisztolyt, visszasétált és belelőtt a „bűnös” őrbe. Jól nyakon is találta.

Az őrt kórházba szállították és az intenzív osztályon kezelik. Szerencsére a seb nem mély, a férfi hamarosan hazamehet. A dühös vendég pedig hirtelen-váratlan a rendőrségen találta magát. A vád: csendháborítás és nem halálos fegyver nyilvános használata.

Kérünk mindenkit tisztelettel: figyeljünk egymásra. A nagy meleg nem használ az idegeknek. Handabandázás helyett bújjunk inkább hideg zuhany alá.

Hirdetés