Szeretne anyaszült meztelenül vendéglőzni?

Megteheti! Sajnos még nem édes Erdélyben. De semmi baj. Irány London!
Hirdetés

De nem ám csak úgy, hipp-hopp. Ugyanis az angol fővárosban megnyílt Bunyadi nevezetű étterem várólistáján sokezer ember tolong már. Jó előre meg kell tervezni a nudista gasztroturizmust!

És aki történetesen a miccset, a jóféle töltött káposztát meg a kéttenyérnyi flekken szerelmese, az se tolongjon. A Bunyadiban ugyanis a paleo-vegán kaja a divat. Vannak ugyan nem vegán étkek, de azokat is többnyire nyersen tálalják. Mert ott mindent a legtermészetesebben és legpaleóbban (van ilyen szó?) készítenek. Olyannyira, hogy a vendéglőben nincs se gáz, se villanyáram. Azért reméljük, víz van. Ja, és a mobilokat elveszik a bejáratnál. (Mint annak idején a revolvereket a vadnyugati csehókban.) Nincs szelfizés, csitcset. Tessék szépen egymással cseverészni, ha már mindenki meztelen. Még a király is, ha odavetődik.

Van viszont meztelen ebéd a javából. Aki szégyellős, kaphat egy köpenyt, de a hírek szerint eddig nem volt rá példa. Minden étkező nudista (személy, pár, csoport) külön fülkét kap, gyertyát, bármit, mi szem-szájnak ingere, és persze számlát. Ami a felhajtásból ítélve, nem lehet kicsi.

Na kérem, ha továbbra is vágyik egy meztelen ebédre, tervezze meg, és irány a Paradicsom.

Hirdetés