Tizenötezren buzdítják majd Dzsudzsákékat Marseille-ben

És talán a válogatott „saját” dala is szólhat majd a stadionban.
Hirdetés

Várhatóan 15 200 szurkoló biztatja a helyszínen szombaton a magyar labdarúgó-válogatottat Izland ellen a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság második fordulójában, Marseille-ben.

A válogatott honlapjának beszámolója szerint az első fordulós, osztrákok elleni győztes mérkőzést követően a hazai szövetség (MLSZ) kérvényezte, hogy a meccsek kezdete előtt lejátszott magyar vonatkozású dal a szurkolók kedvence, „Az éjjel soha nem érhet véget” című 1998-as Soho Party-szerzemény legyen. Az európai szövetség (UEFA) már megkapta a dal felvételét, és arról tájékoztatta az MLSZ illetékeseit, hogy legkésőbb a harmadik, Portugália elleni csoportmeccsre „bekészítik” a választott dalt.

A 44 év után ismét Eb-résztvevő magyarok az első forduló után három pontjukkal vezetik az F csoportot. A hat négyesből az első és második helyezetteken túl a négy legjobb harmadik is nyolcaddöntőbe jut.

Hirdetés

Hogy a szurkolók miért pont a Soho Party halhatatlan klasszikusát választották, nem tudjuk, de tény, hogy erre az Eb-re ez lett a csapathimnusz. Úgyhogy dúdoljuk, vagy ízlés szerint teli torokból üvöltsük majd szombat este két Ria, ria, Hungária! között. Íme:

 

 

Hirdetés