Appot kapott a könyvvásár

Pontosabban az egyre jobb FestivApp kapta meg a Kolozsvári Ünnepi Könyvhét programját.
Hirdetés
Még épp időben jött az értesítés a telefonos applikációról: mától mobilon is böngészhető a hatodik Kolozsvári Ünnepi Könyvhét programja. 
 
Amely idén elég zsúfoltra sikeredett ahhoz, hogy elkeljen a segítség a rendszerezéshez: ma például a öt órai megnyitó előtt már három programpont is lejár. Hamarosan kezdődik a Közellét, nemzet, Kölcsey című beszélgetés a Bulgakovban Kulin Ferenc irodalomtörténésszel, három órától a Rubicon folyóirat főszerkesztője, Rácz Árpád ad elő Mátyástól a Rubiconig. Szuverenitás és modernitás kérdése a modern magyar történelemben címmel a Kallós – StudCoop házban. Hogy az hol van? Ha nem tettek volna Vigyél oda! gombot a programozók az applikációba, mi sem tudnánk. A felugró térkép-alkalmazás szerint viszont a Klausenben, a Roosevelt utcában.
 
A Fogoly utcai vásár megnyitója után, hattól Péterfy Gergely író találkozik az olvasóival, héttől a Jazzybirds a hallgatóival, ugyancsak héttől pedig Markó Béla politikus elődeivel: Bánffy Miklóssal és Domokos Gézával. Ja nem, bocs, róluk csak beszélget Tibori Szabó Zoltánnal és H. Szabó Gyulával a Minerva Házban.
 
Az applikációban be lehet kedvencezni a kinézett programokat, amelyekről az app valószínűleg értesítést küld majd, meg lehet nézni a helyszíneket, a Beállításoknál egyelőre csak az időzónát lehet buherálni.
 
És a legfontosabb: innen lehet letölteni. Egyelőre csak Androidos okostelefonokra.

Hirdetés