Magyar fogorvosi szaknévsor készült Maros megyében

Hogy megkönnyítse a kommunikációt.
Hirdetés

A Studium Prospero Alapítvány a tavaly kiadott Marosvásárhelyi Magyar Orvosi Szaknévsor után elkészítette a Maros Megyei Magyar Fogorvosi Szaknévsort is, amellyel célja megkönnyíteni a páciensek számára a megfelelő szakember kiválasztását.

Vass Levente, az alapítvány elnöke csütörtökön elmondta, hogy 200 magyar fogorvost tartalmaz a szaknévsor, akik 6 fogorvosi szakot képviselnek a szájsebészetet is beleértve.

„22 településen van Maros megyében magyar fogorvos által, vagy magyarul beszélő fogorvos által irányított szakrendelés, és ezt a füzetben meg lehet nézni, mind települések szerint, mind névsor szerint Marosvásárhely esetében” – közölte.

A Studium Prospero Alapítvány másik új kiadványa a Marosvásárhelyi Magyar Rezidens Szaknévsor, amely az előbbi két kiadvánnyal ellentétben nem a betegek számára készült, hanem az orvosigazgatók, intézményvezetők számára. E szaknévsor által a kórházigazgatók hatékonyabban valósíthatják meg az általuk vezetett intézmény orvosi személyzetének toborzását.
 

Hirdetés