Törli brüsszeli járatait a Tarom

Legalábbis a március 25-i, 26-i és 27-i Bukarest – Brüsszel járatát.
Hirdetés

Törli a március 25-i, 26-i és 27-i Bukarest – Brüsszel járatát a román állami légi vállalat, a Tarom, közölte a cég csütörtökön. Az utasoknak az amszterdami járatokon keresnek helyet, illetve az utasok későbbi időpontra is halaszthatják brüsszeli útjukat. A járattörlés oka a brüsszeli Zaventem repülőtér lezárása, ahol kedden két robbanásban 11 ember halt meg, és legalább száz megsebesült. A brüsszeli reptér legalább szombatig egészen biztosan zárva lesz.

A Tarom utasai kérhetik, hogy az említett napokra megvett repülőjegyükkel más városokba (Párizs, London, Frankfurt, München) vagy más időpontban utazhassanak. A légi vállalat csütörtökre különjáratot is beiktatott a Bukarest – Amszterdam – Bukarest útvonalra.
 
Az utasok azoknál a turisztikai ügynökségeknél kérhetik át magukat másik járatra, ahol megvették a jegyüket, vagy bármelyik Tarom kirendeltségnél. A cég ideiglenes kirendeltséget hozott létre az amszterdami Schipol repülőtér 2-es termináljában, a külföldön lévő utasok pedig a 0032479309981 és a 0032473841576 telefonszámokat hívhatják sürgős esetben.

Hirdetés