Újabb világsztár landol Erdélyben!

Hogy ki? Hát Cordozar Calvin Broadus. Junior! Van-e, ki e nevet nem ismeri?
Hirdetés

Oké, lehet, hogy senki. De ha azt mondjuk, Snoop Dogg? Na? Ugye, hogy bejön? És figyuzzatok má’! Nem a Kolozsvári Magyar Napokon tolja majd a sittet. Marosbogáton, tesók, vágjátok?

Szóval, a dolog úgy kezdődött, hogy a rap egyik legnagyobb amerikai sztárja elment Kolumbiába. Nem szívni, illetve nem csak. Koncertje volt, többek közt Bogotában. És mint minden jól nevelt sztár, aki tájékoztatja rajongóit hollétéről, fellépett a Twitterre, hogy annak rendje s módja szerint behahózzon a népnek. Csakhogy – talán az izgatottság volt az ok, bár élünk a gyanúperrel, hogy mégis a magához vett szerek – elütötte a város nevét. És az eredmény: az erdélyi Marosbogátról jelentkezett be.

A szemfüles internetezők, majd a romániai média is ronggyá osztotta a vicces infót, de a dolog nem állt meg a röhögésnél. Marosbogát kreatívjai úgy döntöttek, meglovagolják a rapper bakiját, és létrehoztak egy honlapot, amely a falut reklámozza. „Snoop Dogg tévedésből jelentkezett be Marosbogátra. De ti ne tegyétek. Íme, miért kéne ellátogatnotok hozzánk. Jelentkezzetek be konkrétan!”, hirdetik magukat a jó bogátiak a honlapon. Sőt, Barta László polgármester kijelentette, tárt karokkal, továbbá lucskos káposztával és pálinkával várják a sztárt. 

Mire a jó humorérzékkel rendelkező Snoop Dogg péntek éjjel üzent a Facebook-oldalán, amelyben kijelenti, hogy már elő is szedte a gitárját, és a füstködös jövő valamelyik napján betoppan Marosbogátra, feltehetően egy jó kis koncert erejéig.

Hirdetés

Nos, valószínű, hogy ismét füves kacsa az infó, bár ezúttal nem tekinthető véletlennek. De ha a bájos sztorit követően mégis bekövetkezik a csoda, irtó nagyot lehet majd rázni a marosbogáti megakoncerten. Például erre a nótára:

 

Hirdetés