Tragikus körülmények közt elhunyt Kósa Endre csíkszeredai jégkorongozó

Negyven éves volt.
Hirdetés

Kósa Endre, a Csíkszeredai Sportklub korábbi jégkorongozója, 40 éves korában, tragikus körülmények között elhunyt – tudatja a klub közleménye.

Kósa Endre pályafutása során többnyire a Csíkszeredai Sportklub jégkorongozója volt, amellyel kilenc alkalommal sikerült román bajnoki címet szereznie. „Példakép volt szorgalmával és odaadásával. Megbízhatósága minta volt” – írják a közleményben.

Kósa két evvel ezelőtt hagyott fel az aktív jégkorongozással, ezután hokis palánták nevelésébe kezdett. Az idei szezonban többek között ő volt a Csíkszeredai ISK U10-es és U12-es csapatának egyik edzője. Mindeközben, ha kellett, a felnőtt csapat is számíthatott rá. Az elmúlt idényben három, míg az idei szezonban egy találkozón lépett pályára a Sportklub színiben.
 
A Székelyhon portál információi szerint Kósa Endre a csíkszeredai Szabadság tér egyik tízemeletes tömbházának a legfelső emeleti folyosóablakából zuhant le hétfőn kora délután. A mentősök a helyszínen megállapították a halál beálltát. A rendőrség nem tartja kizártnak az öngyilkosságot.
 
Fotó: Póra Szabolcs

Hirdetés