Óvodába küldik a kurvákat Aranyosgyéresen

A prostitúció miatt közmunkára ítélt hölgyek tevékenységi körét igencsak széles skálán határozta meg az aranyosgyéresi önkormányzat.
Hirdetés

Nem tudjuk, hány prostituált űzheti az ősi mesterséget a mintegy 22 ezer lakosú Kolozs megyei Aranyosgyéresen (Câmpia Turzii), de valószínűleg elég sok, ha már a helyi tanács is napirendre tűzte a problémát. Az elöljárók arról tanácskoztak, hogy milyen munkával bízzák meg a prostitúció miatt lekapcsolt hölgyeket, és meglehetősen széles tevékenységi kört állítottak össze a számukra.

Például a téli időszakban az utca lányai utcára vonulhatnak havat lapátolni, jeget törni, és csúszásgátlót szórni az utakra. A közterületek, zöldövezetek, folyómedrek, temetők, tisztán tartása is rájuk lesz bízva.

Mindemellett a polgármesteri hivatalban és az önkormányzat alá tartozó intézményekben – óvodákban, iskolákban, egészségügyi és kulturális intézményekben – is szolgálhatják a közérdekeket „szakmai felkészültségüknek megfelelően” (idézet a tanácsi határozatból). Rossz az, aki rosszra gondol.

Hirdetés