Bréking: Magyarország újabb KERÍTÉST emelt!!!

És nem is akárhol. Vigyázat: MAGYARGYALÁZÓ HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

A magyarok minden határt túllépnek a kerítésmániájukkal! Az amerikaiak által a Vörös Bolygóra juttatott Curiosity marsjáró beleakadt egy magyar gyártmányú szögesdrót-kerítésbe, amely egyik napról a másikra jelent meg a bolygó felszínén. A kerítés állítólag a migránsok behatolását hivatott megakadályozni, de alapos a gyanú, hogy a magyarok azért húzták fel pont oda, hogy szívassák vele a világot, és problémát okozzanak ott, ahol épp nincs. 

A magyarok nem hajlandók továbbengedni a Curiosity-t, mert nincs vízuma. A NASA mérnökei megpróbálják újraprogramozni a marsjárót, hogy magyarul tudjon kommunikálni a kerítés őrzésére kiküldött magyar vámos-robottal.

A Curiosity jelentése szerint a magyar vámos-robot felszólította, nyissa ki a csomagtartóját, majd elkobozott néhány kőzetmintát, mondván, hogy veszélyesnek tűnnek. Ezek után elvette a marsjáró egyik akkumulátorát, megitta a fékfolyadékját, egy szöggel belekarcolta a karosszériába, hogy „Erdély Magyarországé!”, végül pedig betörte az egyik kamera objektívjét.

Hirdetés