Mi az összefüggés Vadim szelleme, Soros György és Tőkés László között?

41, azaz negyvenegy eb. Vigyázat: PÍSZÍTLEN HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Soros György, a híres filantróp ismét bebizonyította, hogy rászolgált a román nép szeretetére. Nagy szívének szeretetét ezúttal Corneliu Vadim Tudor 41 árván maradt ölebére öntötte, akik, gazdi nélkül maradván, egy kutyamenhelyre kerültek. A könnyekig meghatott Soros György úgy döntött: mind a 41 ebet örökbe fogadja.

A szimpatikus magyar zsidó mindazonáltal kijelentette, hogy csak 33 ebet tart meg, ugyanis a szabadkőműves hierarchiában ezzel a számmal jelölik a legmagasabb rangot. A Soros György által örökbe fogadott 33 kutyát felvették a szabadkőművesek soraiba, a kóbor eb rítusú Nagykutya Páholyba. A másik nyolc kutyuli ügyében Soros azt nyilatkozta: kedves barátjának, Tőkés Lászlónak ajándékozza őket.

Vadim szelleme – érthetetlen módon – rosszul reagált a hírre, hogy a kutyáit a magyar zsidó filantróp vette magához. Több tanú elbeszélése szerint a sírkereszten található Vadim-portré köpködni kezdte az arra járókat, és szidalmazta Soros Györgyöt. Sőt, Vadim megjelent Oana Zăvoreanu álmában, és arra kérte a hölgyet, menjen el egy boszorkányhoz és kérjen átkot Soros fejére.

Hirdetés