Már lehet előregisztrálni az Untold 2016-os belépőire

Akinek tetszett az első kiadás, azt biztos nem zavarja, hogy egyelőre nem sokat lehet tudni a jövő évi meghívottakról.
Hirdetés

Ahogyan Emil Boc polgármester már idejekorán bejelentette, a nagy sikerre való tekintettel jövő évben is megszervezik az Untold Fesztivált. Bár jövőre Kolozsvár már nem lesz Európa Ifjúsági Fővárosa, az ennek apropóján kitalált fesztivál úgy tűnik integrálódik az erdélyi/romániai nagy zenei események közé komoly konkurenciát teremtve a nagy rivális Electric Castle fesztiválnak.

A pontos helyszínről egyelőre nem sok szó esett (kíváncsiak vagyunk, hogy választási évben Boc bevállalja-e, hogy ismét szembemegy a civilekkel, és lezárja a Sétatér egy részét a kolozsvári lakosok elől, ahogyan idén is tette). A szervezők csak arról adtak tájékoztatást, hogy mától (azaz szeptember 22-től) már lehet regisztrálni a kedvezményes jegyekre a fesztivál honlapján. Akik feliratkoznak, azok első kézből értesülhetnek a rendezvénnyel kapcsolatos fejleményekről, ugyanakkor szavazhatnak is arról, hogy kiket látnának szívesen a 2016-os Untoldon.

A kedvezményes jegyeket csak azok vásárolhatnak, akik előregisztráltak. Korábban a szervezők már sejtették: lehetséges, hogy 2016-ban az egyik sztármeghívottjuk az Skrillex lesz. Az amerikai dubstepes kolozsvári rajongói máris létrehoztak egy Facebook-oldalt a szervezők bátorítására.

Hirdetés