Panaszáradat érkezett a fogyasztóvédelemhez a Robbie Williams-koncert miatt

A maximális bírságot szabta ki a fogyasztóvédelem a bukaresti Robbie Williams-koncert szervezőinek a pocsék szervezés miatt.
Hirdetés

A pontos összeget csak július végén közlik a szervezőkkel a fogyasztóvédelmisek, de azt már most elárulták, hogy nem lesz köszönet benne. Azért döntöttek a maximális bírság kiszabása mellett, mert mindeddig 203, a rendezvényt elmarasztaló panasz érkezett be hozzájuk.

A koncert résztvevői elsősorban azért panaszkodtak, mert a rendezvény területére nem lehetett bevinni italt, viszont a kiszolgálásra akár másfél órát is várni kellett, olyan óriási sorok alakultak ki. A szemeteskukák hiánya is problémát jelentett, ugyanakkor a helyszínen lévő mentősök a tömeg miatt nem tudták ellátni a kiszáradás és a hőség miatt rosszul lett koncertezőket. Az elégedetlenkedők követelik, hogy a szervezők térítsék vissza a jegy árát. A közösségi médiát is elárasztották a panaszok.

A D&D East Entertainment azzal magyarázta a kellemetlenséget, hogy az a cég, amelyik elvállalta a italforgalmazást, utolsó napon visszamondta a szerződést. A sajtó érdeklődésére a koncertszervők nem árulták el az illető cég nevét. 

Fotó: Ionut Paraschiv/infomusic.ro

Hirdetés