30 ország és 50 millió látogató után Kolozsváron is

A Testünk: a belső univerzum című kiállítás minden idők egyik legnépszerűbb tárlata. Hogy miért? Hát mert valódi emberi testek a kiállított tárgyak.
Hirdetés

Július 17-étől, azaz holnaptól kezdve a rendkívüli (és gyakran nagy botrányokat kavaró) kiállítás október 31-ig látogatható a kolozsvári Julius Mallban.

Összesen több mint 200 darab kiállított, nos, tárgyon követhetjük az emberi szervezet csodálatos belső felépítését és működését. És persze azt is, hányféleképpen romboljuk ezt a csodálatos felépítményt, saját testünket, a lehető legkülönbözőbb káros szenvedélyek által.

A kiállított emberi testeket folyékony szilikongumi segítségével preparálták, hogy minden részlet kiválóan látsszon.

 

 

Hirdetés

A kiállítás naponta reggel 10.00 és este 22.00 óra között tekinthető meg, a Julius Mall erre a célra kialakított kiállító termében

A kiállítás sikeréhez mérhetők a jegyárak is. Egy felnőtt hétfőtől péntekig 45 lejt fizet egy jegyért. Szombaton és vasárnap viszont 54 lejt. Diákoknak és nyugdíjasoknak ugyanebben a rezsimben 35, illetve 45 lejbe kerül egy jegy. 7 és 18 év közötti gyerekek számára a variánsok: 28, illetve 34 lej per fő. Vannak csoportjegyek, családi jegyek is, a világszerte megszokott árstratégiák szerint.

Hát, nem olcsó. De a szervezők és a mutatók szerint megéri. Ilyet ritkán lát az ember.

Hirdetés