Szőke László mégsem bunyózik Cinciri Bélával

Médiahekk volt „az évtized bunyója”.
Hirdetés

Nem lesz nyilvános verekedés Székelyudvarhelyen Szőke László újságíró és Cinciri Béla helyi lakos között.

Az udvarhelyi alvilág ügyet a Fekete-fehér blogon szellőztető, a Magyar Nemzetnél dolgozó Szőke László Facebook-oldalán közölte, hogy médiahekk volt csupán az egész bunyóhistória.

„Kedves Cinciri Béla! Ezennel bejelentem, hogy a bunyót megnyerted. Cinciri vs Szőke 1-0. A hírt nyugodtan megoszthatod a bandáddal, büszkén. Mert megérdemled. Sikerült nekem is olyan pitiáner bunkónak lenni, mint neked” – írja bejegyzésében Szőke.

„Mától mindenki visszahúz az övéihez. Egymás útját csak rendőrségi, ügyészségi, bírósági berkekben keresztezzük, jó esetben ügyvédi közvetítéssel. Ha hülyeségnek leszel részese, akkor továbbra is témája maradsz a Fekete-Fehérnek, de amúgy mától úgy tekintek rád, mintha nem is léteznél” – folytatódik az üzenet.

Hirdetés

Cinciri Béla korábban videóüzenetekben fejezte ki ellenérzését azzal szemben, hogy Szőke az interneten pellengérezi ki az ő „barátait˝ és viselt dolgaikat, illetve tesz ellene feljelentéseket. Szőke erre fizikai összecsapást javasolt Cincirinek, amit ő el is fogadott, sőt, helyszínt és időpontot is javasolt.

(a fotón: Szőke László)

Hirdetés