Hat személy vesztette életét egy balesetben Arad megyében

A hat áldozat közül legalább négy magyar – állapították meg a rendőrök a nevek alapján.
Hirdetés

Hat halálos áldozata és négy sebesültje van egy autóbalesetnek, mely péntek hajnalban történt Romániában, az E68-as országút Arad megyei szakaszán Konop (Conop) település mellett. Az Arad megyei rendőrség szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy az áldozatok többsége magyar nevű, négyen Hargita megyéből származnak.

Az áldozatok valamennyien egy Maros megyében bejegyzett hétszemélyes személygépkocsiban utaztak, mely hajnali 4 óra 30 perckor előbb egy szembe jövő személygépkocsi oldalának csapódott, majd frontálisan ütközött egy kamionnal. A kamion kabinja alá szorult gépkocsi a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, utasai közül csak egy négyéves kislány maradt életben, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A rendőrségi szóvivő szerint a balesetet feltehetően a gépkocsivezető fáradtsága okozta. A balesetről beszámoló portálok azt közölték, hogy a gépkocsiban – melyben az áldozatok utaztak – nagyon sok csomag volt. Ebből arra következtettek, hogy az áldozatok külföldről tértek haza. A baleset a nagylaki határátkelőtől mintegy 110 kilométerre történt. Az E68-as országúton mintegy négy órán keresztül állt a forgalom a helyszínelés miatt.

Fotó: aradon.ro

 

Hirdetés