Com’ON Kolozsvár, van még egy napod!

A szavazást ugyanis meghosszabbították szerda éjfélig.
Hirdetés

Meghosszabbították a Com’ON Kolozsvár program szavazási kampányát, így a szavazás április 15-én, szerda éjjel 23 óra 59 perckor zárul majd. A szervezők partnereikkel és facilitátoraikkal való egyeztetések következtében döntöttek úgy, hogy meghosszabbítják a folyamatot.

A projekt célja az, hogy a fiatalok bevonásával sikerüljön gyakorlatba ültetni egy ifjúsági részvételi költségvetési folyamatot. Ennek alapján Kolozsvár városa anyagi támogatásban részesíti a 250 legtöbb szavazatot kapó ifjúsági közösségi kezdeményezést a Kolozsvár 2015 Ifjúsági Főváros program keretén belül. A portfólió összköltségvetése 500.000 lej.

Mint korábban megírtuk, a részvételi költségvetési program azt teszi lehetővé, hogy olyan fiatalok is eseményeket, rendezvényeket, programokat ajánlhassanak és szervezhessenek az ifjúsági főváros évében, akik nem tartoznak semmilyen civil szervezethez, és semmilyen pályázatírói tapasztalattal nem rendelkeznek.
 
Ritkán adódik ilyen lehetőség, hogy az állampolgárok közvetlenül is beleszólhassanak a közpénzek elköltésébe, úgyhogy hajrá! 

Hirdetés