Laposra vernek a színészek

Mármint pingpongban. Csak úgy, a színházi világnap alkalmából. Bajnokság, bográcsos és hideg a Bulgakov udvarán.
Hirdetés

Azt mindig is tudtuk, hogy a kolozsvári színészek nagyon jók. Ma ismét kiderült, hogy nemcsak a színpadon, hanem PR-ban, a pingpongasztalnál és a gulyáságyúnál is.

Kolozsváron már 24-én elkezdődött a 27-i színházi világnap: a színészek a sajtósokat látták vendégül asztalitenisz bajnoksággal és bográcsgulyással. A színészek és segítőik elképesztően jól pingpongoznak, miközben nincs is pingpongasztal a színházban. 
 
A mesterséggel függhet össze: erős koncentráció, pontosan kivitelezett mozdulatok, jó ritmusérzék ugyanúgy elengedhetetlen a színpadon, mint az asztaliteniszben. Ha ezekben nem is, a gulyásevésben azért legalább olyan jól teljesítünk, mint a színészek. 
 
Bográcsgulyás
 
Laczó Júlia irányításával beindul a gulyásprojekt. 
 
 
Vajna Noémi
 
Vajna Noémi összesorsolja a csoportokat, miközben a háttérben folyik a melegítés. Korábban (a címlapképen) Tompa Gábor melegített a későbbi ezüstérmessel. A színházigazgató kezében is jól állt az ütő, de az az igazság, hogy a társulat benevezett tagjai klasszisokkal jobban játszottak.
 
 
Laczó Júlia, Albert Csilla
 
Laczó Júlia és Albert Csilla minőségellenőriz, …
 
 
Színházi világnap
 
… majd tálal.
 
 
Pingpong a színházi világnapon
 
Orbán Attila és Moldován Árpád Zsolt meccse volt az egyik leglátványosabb.
 
 
Bográcsgulyás a színházi világnapon
 
Kit a színészek, kit a hideg győzött le végül: sötétedés után már csak kevesen bírták a Bulgakov udvarán. Mert a csoportkörök ugyan még nem értek véget, de már sem a gulyás, sem egyéb folyadékok nem tartották bennünk a lelket és a meleget.
 
A pingpongbajnokságot végül az  a Dombi Tihamér nyerte meg, aki akkor délután iratkozott fel. Második Hatházi Soma lett, a harmadik Györffy Gábor.
 
Beindult a miniévad, és sikeres lett a színházmozi is, megteltek a fotelek és elfogyott a pattogatott kukorica Vlad Mugur két régi rendezésének vetítésén.
 
És te, nyájas olvasó, aki most a képernyő mögött ücsörögsz, bár egy kulisszalátogatásra beneveztél-e? Ha még nem, itt böngészheted, mikor indul a következő túra. Addig is kövesd a Kolozsvári Állami Magyar Színház facebookján, hogy lenni vagy nem lenni:
 

#szinhazivilagnap #albertcsilla #hungariantheatre

Hirdetés

Posted by Kolozsvári Állami Magyar Színház on Tuesday, March 24, 2015

 

Hirdetés