Szent György Napok: íme a főszínpad programja

Április 24. és május 3. között ezekre fogunk bulizni a Szent György Napokon. Lehet hangolódni egy kis muzsikával.
Hirdetés

A Szent György Napok szervezői közzé tették a rendezvény főszínpadi programját. A már bejelentett nevek mellett új sztárfellépőknek örülhet a sepsiszentgyörgyi közönség.

A munka ünnepén a Százlábúak és százlábacskák gyermek-tánceggyütes indítja a bulit a főszínpadon, majd a helyi Mercedes Band folytatja egy akusztikus show-val. A sepsiszentgyörgyi románok bizonyára örömmel fogadják a román popszcéna klasszikusának számító 3 Sud Est-et, mely a szervezők ígérete szerint élő zenével lép fel. 

Szintén május elsején a főszínpadon mutatkozik be az electroswinget játszó olasz The Sweet Life Society. Az estet a Nox-ból ismert Péter Szabó Szilvia és zenekara zárja.

Szombaton, május 2-án fellép a ír­-kelta zenét játszó Selfish Murphy, Tóth Gabi és zenekara, a várva várt brit Uriah Heep, és az Anna and the Barbies.

Vasárnap, május 3-án az ízig-vérig erdélyi Heveder zenekar indítja a főszínpad programját, majd a Budapest Bár és Ştefan Bănică jr., akit a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Zorán követ.

Hirdetés

A Szent György Napok zárómomentuma a 22:30-tól kezdődő tűzi- és fényjáték lesz. Ez annyiban különbözik a korábbi években megszokottaktól, hogy a tűzijáték rakétái, petárdái az óriási reflektorok által időnként színesre festett háttér előtt robbannak. 

Fotó: Facebook/Szent György Napok

Hirdetés