A Facebookon járatta le magát a polgármester. Vagy valaki őt.

Olyat tett Bunta Levente – vagy valaki a nevében – a Facebookon, ami egyszerű halandó számára is vérciki, nem hogy egy polgármesternek.
Hirdetés

A facebookos baklövésről az Uh.ro újságírója számolt be Bunta most tanul facebookozni című cikkében. Ebben az áll, hogy Székelyudvarhely polgármestere valószínűleg most tanul Facebookozni, és nem mérte fel, hogy mások is látják, amit mások képeihez „tag”-ként beírogat. Máskülönben bizonyára nem ír olyasmiket a Március 15-i ünnepségeken készült, politikai ellenfeleit ábrázoló képek mellé, hogy „volt hivatali alkalmazott”, „Teknós szakszervezeti”, „politikai f.” vagy „volt Teknós KISZ-es” (KISZ = Kommunista Ifjúsági Szövetség) Az egyik rivális párt politikusa azonnal válaszolt a bejelölésre. Azt írta: „Milyen kedves, bejelölt a polgármester. Tetszett volna ott lenni. Kösz!”

A bejelöléseket néhány órával később törölték, majd a polgármesteri hivatal sajtóirodája is reagált a vádakra: „Bunta Levente polgármester külföldi tartózkodása alatt másra bízta facebook oldalának kezelését, aki tévedett. A jelöléseket eltávolítottuk. A történtekkel kapcsolatban az érintettektől elnézést kérünk.”

És ezzel zárul a mai nap legviccesebb történése Tündérország virtuális valóságában, mára be lehet zárni az internetet.  

Fotó: uh.ro

Hirdetés