Forradalmian új szexpózt találtak fel a románok

Így kell kölcsönkérni. Csak férfiaknak! Vigyázat: HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Az év végi ünnepek határozottan gyümölcsözőeknek bizonyultak a román párok számára is, korosztálytól függetlenül. Az történt ugyanis, hogy a téli vakáció során, egy kandalló melegénél a játékos kedvű románok új szexpózt találtak fel, amelynek különleges előnye, hogy közben pénzt lehet kölcsönkérni.

„Bușteni-ben voltunk a barátnőmmel, január másodika volt, egy lejem se maradt, de nagyon elszívtam volna valamit. Elkezdtem simogatni, becsúsztattam a kezem a pulóvere alá, és 10 perc múlva meztelenek voltunk. Akkor hirtelen rájöttem, milyen tökéletes pozícióban van, és vadul a fülébe suttogtam, hogy hallod, bébi, nincs 50 lejed holnapig, mert anyám küld még pénzt, és akkorra ér ide”, meséli Costel Păcuraru, az innovatív szexpóz feltalálója. „Nem tudott ellenállni, igen, ó, igen, lihegte. Később bevallotta, hogy soha ilyen szívesen nem adott még kölcsön senkinek”, tette hozzá a büszke feltaláló.

A szexológusok viszont figyelmeztetik a népességet: ez a szexpóz csak a férfiak számára hasznos, ugyanis a nők gyakorlatilag bármely pozícióban képesek pénzre szert tenni, sőt, gyakran úgy is, hogy kilátásba helyezik, pénz hiányában semmilyen szexpózra nem kerül sor.

Hirdetés