Ő lehet a szatmári színésznő gyilkosa

Még nem azonosították, de legalább elkészült a gyilkos fantomképe.
Hirdetés

Miután a múlthéten egy hamis fantomkép járta be az országos sajtót, kedden az illetékes hatóságok nyilvánosságra hozták a Dorgai Gabriela szatmári színésznő meggyilkolásával gyanúsított férfi valódi fantomképét. A Friss Újság közlése szerint körülbelül 30 – 35 éves férfi körülbelül 180 cm magas, átlagos testalkatú, széles vállú és nagy öklű, fejformája hosszúkás, arca beesett, fülei nagyok és enyhén elállóak. Sötét színű, rövidre-katonásra nyírt haja és dús, ívelt szemöldöke van, bőre sima, mindenfajta hegektől mentes. Sötét színű dzsekit és világos farmernadrágot viselt az erőszak elkövetésekor.

A hatóságok közleménye felhívja a figyelmet, hogy az illetőt fél-sötétben, nagyjából 50 méteres távolságból látták a szemtanúk. Aki felismeri a képen látható férfit, vagy látta már valahol, azonnal jelentse a 112-őn vagy értesítse a legközelebbi rendőrt.

A 41 éves Gabriela Dorgai meztelen holttestére november 10-én találtak rá a Szamos egyik elhanyagolt, bokros partszakaszán. Az Északi Színház román társulatának színművésze azelőtt este a társulat bemutatóján vett részt, és ott volt az azt követő koccintáson is. Valószínűleg hazafelé tartva támadtak rá, nem messze a premiernek otthont adó szakszervezetek házától.

A helyi sajtó értesülései szerint a holttest teljesen meztelen volt, csak a jobb lábán volt egy csizma. A nő ruháit a parton találták szétszórva, beleértve a táskáját is. Az elkövető nem tulajdonította el a nála lévő értékeket, így a rablótámadást kizárták a rendőrök.

Gabriela Dorgai 1973-ban született. Férjétől elvált, egy 17 éves lány édesanyja volt.

Hirdetés