Vadim Tudor ismét formában van

Hajdani cimborájával, Gheorghe Funarral mosta fel a padlót élő tévéadásban.
Hirdetés

Corneliu Vadim Tudor, a Nagy-Románia Párt (PRM) elnöke a Romania TV-ben telefonon üvöltözve pocskondiázta a műsorba szintén telefonon bekapcsolt Gheorghe Funart szerdán.

A műsorban felmerült, hogy a Központi Választási Iroda elutasíthatja Vadim Tudor államfőjelöltségét, a támogató aláírások körüli problémák miatt. 

A politikus persze határozottan elutasította ezt a lehetőséget, de

annyira felpaprikázódott,

hogy nem tudott uralkodni magán, amikor Funar telefonon bejelentkezett a műsorba, és megköszönte, hogy több PRM-szervezet is gyűjtött neki aláírásokat. Funart ugyanis – miután korábban a PRM főtitkára és elnöke is volt – Vadim kezdeményezésére kirúgták a PRM-ből, így függetlenként indul az államfő-választáson.

„Ez egy semmirekellő, akit még ma beperelek. Melyik PRM-szervezetek segítettek neked, te gyengeelméjű? Miért használod most is »a PRM elnöke címet«,

te kolozsvári disznó?

Nem szégyelled magad? Én vagyok a párt elnöke. (…) Szerencséd, hogy nem vagy itt, mert lekevernék neked két pofont! Nem fejeznéd be végre ezt az agybajt? Menj, kezeltesd magad, te marha!” – fogalmazott Vadim.

„Milyen minőségedben kaptál támogató aláírásokat a PRM-től,

te idióta?”

– kérdezte hajdani párttársát.

Hirdetés

Válaszul Funar azt mondta: ő függetlenként indul, de több PRM-szervezet is gyűjtött neki aláírásokat. Azt is elmondta, hogy csütörtökön megtámadja az Alkotmánybíróságon Vadim Tudor elnökjelöltségét.

Vadim a citynews.ro portálnak azt nyilatkozta: Funar „felébresztette az alvó oroszlánt”.

„Én eddig is úgy tekintettem rá,

mint egy patkányra.

Most kösse fel a gatyáját, mert felsöpröm vele Kolozsvárt. (…) Jövök Kolozsvárra és eltemetem a gyengeelméjű Gheorghe Funart” – mondta Vadim.
 

Hirdetés