100 lejért köszöntötték fel Pontát

Victor Ponta élete legnagyobb szülinapi buliját rendezte magának. Volt, akinek 100 lejt fizettek, hogy eljöjjön rá.
Hirdetés

Óriási show keretében ma, 42. születésnapján lanszírozta magát Victor Ponta – egyelőre nem az űrbe, csak a hivatalos államfőjelöltségbe. Születésnapi megapartijára, amit a Szociáldemokrata Párt (PSD) szervezett neki a Nemzeti Arénába, nagyjából 50 ezren jöttek el, és emiatt helyenként bedugult a közlekedés Bukarestben.

A Digi24 hírtelevízió rejtettkamerás felvétele szerint volt olyan is, akinek a kirándulás, étel és ital mellett még 100 lejt is fizettek, hogy elbuszoztassák Iași-ból Bukarestbe a nagy show-ra. Akiket nem rejtettkamerával filmeztek, azok azt nyilatkozták, hogy nekik szimpatikus Victor Ponta, azért utaznak Bukarestbe, hogy támogassák.
 
 
Kolozsvárról 500, Temesvárról szintén 500 ember utazott ma hajnalban a nagy pártrendezvényre.
 
A bő egy órás showműsoron természetesen felszólalt Victor Ponta is, de beszédében nem tételes államelnöki programot hirdetett meg, hanem az egyesülés, a változás és álljatok mellém kulcsszavakat variálta bekezdésről bekezdésre bármilyen konkrétum nélkül.
 
Az emelvényre felesége, Daciana Sarbu és Moldova Köztársaság miniszterelnöke, Iurie Leancă kísérte fel. Ponta ezúttal is belengette az 1918-as egyesülés századik évfordulóját mint az újabb Nagy Egyesülést, amely miatt a héten már prüszkölt az orosz külügyminisztérium.

Fotó: Victor Ponta Facebook-oldala

 

 

Hirdetés