A Fradi-szurkolók Bukarestbe készülnek október 11-én

„Leszarják” a „szánalmas válogatottat”, de ott lesznek Bukarestben, hogy az erdélyi magyarok láthassák, „ahogy a románok be vannak szarva”.
Hirdetés

A Fradi-szurkolók honlapján hétfőn jelent meg az a szolgálati közlemény, amelyben a vezetőség közli, hogy a drukkercsoportok tagjai számára kötelező a helyszínen megtekinteni a Románia-Magyarország labdarúgó Eb-selejtezőt október 11-én Bukarestben.

A szurkolóknak saját maguknak kell megvásárolniuk a belépőjegyet, ugyanakkor megszűntnek tekintik azt a csoportot, amely nem jelenik meg a megfelelő létszámmal.

„Ez bukaresti túra nem egy meccsről szól!

Sokkal, de sokkal több annál! Leszarjuk a szánalmas válogatottat.”

„A tavalyi meccs után nagyon sok levelet kaptunk az erdélyi magyaroktól, hogy büszkék voltak Ránk és köszönik, hogy ott voltunk és végre igazán magyarok lehettek, magyaroknak érezhették magukat, most ők, és mi voltunk az erősebbek és hatalmas érzés volt számukra, hogy láthatták ahogy

a románok be vannak szarva Tőlünk,

azok, akik eddig őket terrorizálták most csak lehajtott fejjel közlekedtek a saját városukban ! Idén is megadjuk ezt az örömöt az ott élő magyaroknak.” – olvasható a felhívásban.

Hirdetés

A magyar labdarúgó válogatott szeptember 7.én Észak-Írországgal játszott és 1-2-re kikapott.

A magyar és a román válogatott legutóbb tavaly szeptemberben találkozott Bukarestben, világbajnoksági selejtezőn. Akkor mintegy háromezer magyar szurkoló érkezett a román fővárosba, ahol a mérkőzés napján több ízben is konfliktusba keveredtek a román drukkerekkel és a rohamrendőrséggel. Magyarország akkor 3-0 arányban kikapott Romániától.

(fotó: fradimob.hu)

Hirdetés