Kihozzák a stadionból Billy Idolt?

Ezt lebegtették meg a punkrock-legenda kolozsvári koncertjének szervezői. Ha már összedobnak egy rockfesztivált a Főtéren.
Hirdetés

Bukik be a fizetős megakoncertek piaca. Legalábbis erre enged következtetni az Actual de Cluj hírportál értesülése, amely szerint a június 30-i Billy Idol-koncert szervezői azt fontolgatják, otthagyják a stadiont (mivel valószínűleg kevés jegyet adtak el), és a koncertet zárásként hozzátoldják a június 28-29-i rockfesztiválhoz. Amit szintén az Amprenta Advertising szervez a kolozsvári Főtérre, ingyenes belépéssel.

A városháza támogatásával szervezett, We are rocking the city nevű fesztivál két napja alatt fellép majd az Altar, a Grimus, a Mozart Rocks, Alternosfera, Roadkill Soda, Trooper, Diamonds are Forever, Sky Swallows Challenger, Kumm, Luna Amară, Les Elephants Bizzares, Theory Of The Mind és a Masterpiece (Metallica Tribute).
 
Hogy a fesztivál záróakkordjaként lép-e fel majd Billy Idol, még nem teljesen eldöntött – írja az Actual de Cluj. Decebal Cotoc, az Amprenta cég képviselője elmondta, egyelőre még várnak, hogy a javaslatot a cég partnerei is elfogadják. Egyelőre fegyverténynek tartja már csak azt is, hogy Kolozsvár rockfesztivált szervez, míg a fővárosi hasonló rendezvényeket lefújták.
 
A clujulcultural.ro úgy tudja, a Billy Idol-koncert jegyeladásai sem haladnak fényesen, az Amprenta pedig egy másik nagy koncertet, a nápolyi Maria Nazionale fellépését május 15-ről október 4-re volt kénytelen halasztani. A Fapte ügynökség pedig egyszerűen lemondta a belga trip-rock együttes, a Hooverphonic koncertjét.

Hirdetés