És támad akkor olyan sötét

20.30 és 21.30 óra között! Tudjuk, nem könnyű, de legyenek erősek. Pókember segít.
Hirdetés
A nemzetközi energiatakarékossági akcióhoz Csíkszereda és Sepsiszentgyörgy is csatlakozott. Szengyörgyön kétnyelvű  dalolást szerveznek, és több tucat lampiont engedtek az égbe, de a Legzöldebb Erdélyi Város díjat idén Temesvárnak kell odaítélnünk. 
 
20.30-tól a Mărăşeşti sétálóutcában zenés műsort mutatnak be az egyetem Zeneművészeti Karának hallgatói, majd az Opera téren és a Központi Parkban eloltják az utcai világítást. Aztán tekernek! 17 órakor rendőrségi kísérettel kerékpáros felvonulás indul a Központi Parkból, szintén a Föld Órája tiszteletére. 
 
A Föld Órája idén egybeesett az új Pókember promóciójával. A csodálatos Pókember 2. szereplői ezért magával Pókemberrel kapcsolják le a fényeket Szingapúrban – közölte a Természetvédelmi Világalap (WWF) csütörtökön. 
 
A világon minden év márciusának utolsó szombatján tartják az Earth Hour-t. Arra kérik a háztartásokat és a vállalkozásokat, hogy kapcsolják le és ki a nem létfontosságú lámpáikat és elektromos berendezéseiket egy órára, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a klímaváltozás elleni cselekvés szükségességére.

Idén a Durex is beszáll

Arra biztatják a párokat, hogy kapcsolják ki a kütyüiket és figyeljenek egymás… kütyüire.
 
 

Hirdetés