Őrületes nyilatkozatháborúba torkollt a pornóbotrány

FRISSÍTETT: Újabb néppárti közlemény! – Ha valaki azt hiszi, nem mehetett át még abszurdabba a civilben ifjúsági vezetőként tevékenykedő szalontai pornórapper, Mr. Siid miatt kirobbant botrány, akkor téved. Az irodalmi művel próbál visszavágni.
Hirdetés

Nem hajlandó elhatárolódni az RMDSZ Bihar megyei szervezete a Magyar Ifjúsági Demokrata Szervezet (Midesz) pornóbotrányba keveredett nagyszalontai elnökétől, Laczikó Csabától, ehelyett az ügyet feltáró Erdélyi Magyar Néppártot (EMNP) támadja.

Az RMDSZ „Bihar megyei sajtószolgálatán” keresztül reagált a történtekre, ám – mint ahogy közleményében szerepel – nem a Midesz-elnök pornóbotránya háborította fel, hanem az, hogy „milyen fasiszta, goebbelsi félretájékoztatással, csúsztatás-sorozattal rukkolt elő már nem első alkalommal az EMNP”.

Miközben hazugságáradattal vádolja a néppártot, és leszögezi, hogy semmi köze a Laczikó-ügyhöz, az RMDSZ nem önmagában a pornóbotrány tényét kommentálja, hanem leszögezi többek között, hogy a Midesz nagyszalontai elnöke „nem is kíván sem RMDSZ-, sem EMNP-, sem más politizáló szervezeti tagságot”.

Felróják egyebek mellett a szövetség a néppártnak, hogy a 2012-es választási kampányban a Kossuth-nóta refrénjét (Mindnyájunknak el kell menni) tüntette fel a párt logójával ellátott, kampányeszközként használt gumióvszereken, és felvetik, hogy Demeter Szilárdnak, az EMNP volt kampányfőnökének 2010-ben megjelent, Lüdércnyomás című regényében is szerepelnek nyomdafestéket nem tűrő kifejezések.

Továbbá az RMDSZ kijelenti azt is: Tőkés László EP-képviselő újranősülése miatt sem hajlandó „erkölcsi oktatást” kapni a néppártól, amelyet azzal is megvádol, hogy visszaélt Orbán Viktor és a Fidesz bizalmával, amikor nemrég Bihar községben besegített a Jobbik rendezvényének megszervezésébe, „ocsmány elterelő műveletként dobva piacra” a pornóbotrányt.

Mint ismeretes, az EMNP múlt héten azért adott ki felháborodott hangvételű közleményt, mert fölfedezték, hogy Laczikó Csaba Mr. Siid művésznéven rapperként egy olyan klipben szerepel, amelyben keménypornó-jelenetek láthatók, egyúttal meglehetősen durván és megalázóan rappel a nőkről.

És még nincs vége. Az EMNP ma újabb közleményben reagált a válaszközleményre. Itt alant mazsolázgatunk belőle:

Válaszok helyett ismét csak sárdobálást kaptunk – reagált a néppárt Bihar megyei szervezete az RMDSZ válaszára.

„Úgy tűnik, hogy a felelős- és következménynélküliség továbbra is általános jellemzője a tulipános érdekképviseletnek, annyi változott csupán, hogy korrupciós botrányaik sorát immár pornóbotrány is gyarapítja” – vág vissza a néppárt, felemlegetve egyebek mellett az Ady-központ körüli botrányokat.

„A nagyszalontai MIDESZ-RMDSZ pornóbotrány még egy hasonlóságot tett láthatóvá a tulipános politikai vezetés és magyarországi szocialista szövetségeseik között. Ha valamelyikük lebukik és bajba kerül, többé nem kap védelmet, rögtön elhatárolódnak tőle és védtelen marad. Ez a hálátlan sors, Simon Gábor sorsa lett osztályrésze nem egy korrupciós botrányba keveredett RMDSZ-es politikusnak. Így tagadja most le a tulipános vezetés a botrányba keveredett és a választási kampányban még első számú szövetséges nagyszalontai Midesz-t. Legyen ez intő jel mindenkinek, akinek kisebb-nagyobb mértékben van vaj a fején és az RMDSZ szekerét tolja: jegyezzék meg, ha bajba kerülnek, egyedül maradnak!” – fogalmaznak a néppártosok.

Majd ismételten felszólítják az RMDSZ-t, hogy válaszoljanak a pornóbotrány kapcsán megválaszolatlanul maradt kérdésekre.

 

 

 

Hirdetés