Így képezd az elited

Igazából nem is értjük, a Mathias Corvinus Collegiumnak hogy nem volt eddig kolozsvári fiókja.
Hirdetés
A Mathias Corvinus Collegium (MCC) és a Gazdasági Tanácsadó Klub (GTK) március elején rendezett nemzetközi kerekasztal-beszélgetést az (elit)oktatás helyzetéről, majd megnyitották az MCC új irodáját Mátyás király szülővárosában. Ezzel egy időben pedig a MCC Vezetőképző Program tavaszi félévét is.
 
A két szervezet első lépésben az MCC Vezetőképző programját szeretné meghonosítani Erdélyben. Az MCC a kolozsvári Gazdasági Tanácsadó Klubbal (GTK) együtt szeretné elindítani a Kolozsvári Programot, amelynek fő törekvése önreflexióra képes, kiemelkedő tájékozottságú és egyedi világlátással rendelkező tehetségek képzése és támogatása.
 
A tavaszi félévet Dr. Jókay Károly indítja április elsején. Előadásának témája: „What is a PPP and what are the Alternatives?” Megnéztük: a PPP a közszolgáltatások olyan formája, amelyben a közfeladat ellátásába – komplex együttműködés keretében – az állam bevonja a magánszektort. A helyszín: a Babes-Bolyai Egyetem Közgazdaságtudományi Karának épülete, 026-os terem, 18.30-tól.

Hirdetés