Eladta Pászkány a tévécsatornáit

Megszabadult tévéitől Pászkány Árpád kolozsvári üzletember. Brit tulajdonú cég vette meg az erdélyi tévézés zászlóshajóit.
Hirdetés

Állítólag 8 millió euróért adta el Pászkány Árpád a Transilvania Live és a Look TV csatornákat az Intel Sky Broadcast vállalatnak. Ugyanez a cég vásárolta meg a román fociliga bajnoki meccseinek közvetítési jogait a következő öt idényre, és állítólag azt az üzletet is Pászkány közreműködésével ütötték nyélbe – írja a fanatik.ro-ra hivatkozva a stiridecluj.ro. 

A fanatik.ro szerint az Intel Sky azért vette meg Pászkány csatornáit, hogy legyen hol sugároznia a meccseket.

Mára már Pászkány is megerősítette a tévécsatornák adásvételéről szóló hírt. A közlemény szerint az új tulajdonos fejleszteni szeretné ezeket az erdélyi csatornákat, és nézettségüket feltornázni a romániai élbolyba a következő öt évben.

A tévéket átkeresztelik Look TV-re és Look Plus-ra – írja a stiridecluj.ro, és ezek közvetítik a bajnokság heti kilenc meccsét. Állítólag folynak a tárgyalások a nagy kábelszolgáltatókkal, hogy ha nem is az alapcsomagba, de az extrák közé tegyék be az alig két éves múlttal rendelkező csatornákat.

A Look TV legsikeresebb műsora a Cenzurat volt, de „árulás” miatt felfüggesztették a sugárzását, majd a Prima TV vette meg Epic Show néven. A fondorlatos fordulatokról itt lehet bővebben olvasni.

Hirdetés