Erdélyi vizuálorgiák: tágítják a termet

Amelynek csak a képzelet szab határokat. Vagy még az sem.
Hirdetés
Ebben a teremben nem várni kell, ez egy másik terem, itt most tátni kell, szájat, szemet és fület. Nagyra. Antal Ágota, Barabás Szabolcs, Pálosi Eszter és Veres Imola valami nagyon inspirálót eszelt ki.
 
A TEREM a csíkszeredai Nagy István Zene- és Képzőművészeti Líceum végzettjeinek kezdeményezésére létrehozott online felület. Azt írják, az a céljuk, hogy

az erdélyi születésű fiatal digitális-, ipar- és képzőművészek

munkáit megismertessék a nagyközönséggel, és művészetüket mindenki számára elérhetővé tegyék. Fiatal művészeink bemutatkozását és szakmai fejlődését szeretnék elősegíteni, munkafeltételeiket javítani, alkotásaik értékesítését megkönnyíteni.
 
Régiből új, hagyományosból modern: Antal Ágota kollekciói gondosan összeválogatott színekből épülnek fel, tökéletes harmóniát alkotva, azt hiszem, erre mondják, hogy eye-candy.
 
Olyan ruhákat készít, amelyek nem csak a tradíciók konzerválását, hanem azok továbbéltetését is szolgálják.
 
A címlapfotón Barabás Szabolcs munkája látható. Ilyen csodalámpákat készít ő, hagyományos kézi technikával (hurkolással), strapabíró kötélből.
 
Hogyha ötletetek támad, ne tartsátok magatokban, a srácok nagyon örülnének, hogyha megosztanátok a gondolataitokat. Ide írjatok: hello@terem.ro. Vagy ide kattintsatok.
 

Hirdetés