Plasztikai sebésznek képzelte magát egy váradi kozmetikusnő

Számolja valaki, hogy a hanyadik álorvos bukott le?
Hirdetés

Az utóbbi két évben többek között hialuronsavas ráncfeltöltést is végzett kozmetikai szalonjában egy 39 éves nagyváradi nő mindenféle orvosi diploma vagy a megfelelő képesítés nélkül.

A rendőrség szerda este házkutatást tartott a nő otthonában és az általa vezetett kozmetikai szalonban is. Több bizonyítékot találtak arra, hogy a gyanúsított illegális arcplasztikai beavatkozásokat végzett: használt és felbontatlan hialuronsavas fecskendőket, a hialuronsav megrendelését bizonyító számlákat, a páciensek beleegyező nyilatkozatait, az időpont-egyeztetésre szolgáló határidőnaplót, stb.

A jelek szerint 2017 óta rendszeresen végzett orvos-esztétikai bevatakozásokat, többek között hialuronsavas injekciókkal töltve fel a szem és száj körüli ráncokat, amit csak orvosok, plasztikai sebészek végezhetnek el.

Hirdetés

A Bihoreanul hetilap szerint a nőt Ramona Fizeşannak hívják és tevékenységét egy Cazaban utcai tömbház földszinti lakásában berendezett szépségszalonban folytatta. Állítólag a minimális higiéniai elvárásokat sem tartotta be, a szalon egyik szobájában például ruházati cikkeket árult. 

Ez a sokadik álorvos, aki az olasz Matteo Politi nevű szélhámos ügyének kirobbanása óta lebukott. Az országos ellenőrzések sorra fedik fel az újabb és újabb megdöbbentő eseteket.

Hirdetés