Why does Romanian PM Viorica Dancila never speak English in public? (VIDEO)

Because shes a fukkin' proud Romanian, that's why! Magyar fordítás és elemzés a cikkben, hajjaj!

Hirdetés

Éppen fanyalogtunk, hogy milyen lapos, üres, érdektelen ez a mostani elnökválasztási kampány. Mintha nem is létezne. A jelöltek végzik a maguk jelölti Brown-mozgását szerte a mioritikus hazában, darálják a csontig lerágott hülyeségeket, mi meg ásítozunk. És tessék, amikor már lekoppanna a fejünk az íróasztalra, süvítve érkezik a bomba. Na nem atom-, csak egy ilyen aprócska, tele nevetőgázzal.

Igen, mi is unjuk már kicsit Viorica Dăncilă menesztett miniszterelnök asszonyt. De mit csináljunk: ő már csak amolyan nőnemű Paprikajancsi, Punch, Pulcinella, de még találóbb az ideillő román páros – Vasilache és Mărioara – nőtagja. Aki csuklóból tudja hozni a poént, bárhol és bármikor.

Szóval, Dăncila asszony Temesváron járt, és ha már ott járt, tartott egy jó kis sajtótájékoztatót. Akadt viszont egy pimasz, bajkeverő újságíró, aki nekiszegezte a hölgynek a címbeli kérdést: Miért nem beszél Viorica Dăncilă román miniszterelnök soha angolul a nyilvánosság előtt?

Cikkünk felvezető szövegében az áll, röviden és kicsit kültelki-kocsmai angolsággal, amit Dăncilă asszony válaszolt: Mert ő egy kibaszott büszke román, azért!

Hirdetés

Becsületszavunkra, pont ezt mondta, csak nem tette hozzá a kültelki-kocsmai jelzőt. Azt mi tettük hozzá, mert annyira abszurd a hölgy szövegelése, hogy kicsúszott a szánkon. Mi kérünk elnézést.

Aztán rátett még egy lapáttal: igen, az ilyen kötekedők seprik le az asztalról mindazt, amit ő és kormánya tett ezért az országért. Mert lehet, hogy egyesek remekül beszélik az angolt, viszont nem szeretik annyira a hazájukat. Magyarán: aki patrióta, az nem tud angolul! Na, hát itt az eszünk megáll. Tessék, itt a videó: az ominózus rész 35 perc 58 másodpercnél kezdődik:

Hirdetés