Tokaji aszút is ittak az Elon Musk lehetséges részvétele miatt elhíresült erdélyi luxusbulin (VIDEÓval)

A Halloween alkalmából, Törcsváron megszervezett partin megadták a módját.

Hirdetés

Ahogy az várható volt, alaposan felpezsdült Brassó és Törcsvár környéke vasárnap, hiszen nem minden nap érkeznek a világ leggazdagabb üzletemberei és világsztárok a környékre.

A többek között Peter Thiel (a PayPal alapítója), Larry Page és Sergey Brin (Google-alapítók) valamint Luke Nosek (Hotmail-alapító) – és persze a legnagyobb „sztárként” beharangozott ELon Musk – részvételével a vasárnap éjszakára kibérelt törcsvári kastélyben megtartott Halloween-parti résztvevői vasárnap kora délután Brassó belvárosában ebédeltek egy venjdéglőben.

A tulajdonos szerint nem voltak különleges igények,

inkább amolyan villásreggelinek nevezhető az étkezés,

amelyen csupa olyan dolgot fogyasztottak, ami amúgy minden nap szerepel az étlapon.

Este aztán Törcsváron következett a vacsora, ahol már jobban megadták a módját.

A limuzinokkal és luxusterepjárókkal érkező vendégek

már a partira kitalált jelmezeikben feszítve érkeztek meg a vendéglőbe,

ahol a főétel sáfrányos kacsasült volt tökkel, de siitake gomba savanyított hagymával és burgonyapüré illetve sült krumpli is szerepelt az étlapon romániai szarvasgombával.

Hirdetés

A vegetáriánusok esetében a kacsasültet sült zeller helyettesítette. A főfogáshoz új-zélandi Greywacke Pinot Noir-t szolgáltak fel.

A desszert vaníliás almatorta volt almaszörbettel, és dagadhat a magyar kebel, ehhez ugyanis 2008-as tokaji Oremus bort, illetve ötputtonyos tokaji aszút szolgáltak fel.

A vacsora után a vendégsereg átment a törcsvári kastélyba, ahol – lévén Halloween és lévén, hogy a kastélyt amúgy tévesen Drakulához társítják – Dracula’s Experience néven zajlott tematikus parti, amelynek megszervezésére külön rendezőt kértek fel.

Az ilyen események persze az aktivistákat is vonzzák: a Greenpeace a kastély tornyára vetített üzenetben kérte a Kárpátok erdeinek megmentését.

Hirdetés