PSD-szóvivő, volt művelődési miniszter a sajtónak: Lóf*sz a s*ggükbe!

A jóember nem tudta, hogy sajtótájékoztatókon néha be szokták kapcsolni a mikrofonokat. De van ám tovább is!

Hirdetés

FRISSÍTÉS: Amint megjósoltuk, hiába kért bocsánatot a f*szozós PSD-szóvivő (khm, volt művelődési miniszter): orbitálisan bunkó beszólása miatt röviddel a gyászos kimenetelű sajtótájékoztató után felfüggesztették tisztségéből. Sőt, a szóvivő úr bunkóságát tetéző PSD-sajtószolgálatos hölgyet is. Na, végre valami gyorsan ment a román politika hófödte csúcsain!

***

A szokottnál is bunkóbb epizód háttere: szombaton lesz a legnagyobb ellenzéki párt kongresszusa és bizony, áll a bál: a párt ideiglenes elnöke, Marcel Ciolacu igen dühös, mert kihívója akadt, mégpedig a jól fésült Orlando Teodorovici személyében. Szóval megy a balhé. Ilyen körülmények közt került sor egy pártos sajtótájékoztatóra pénteken, ahol annak rendje-módja szerint megjelent a sajtó és várta az ideiglenes elnök urat. Aki nem jött el. Viszont elküldte szóvivőjét, Lucian Romașcanut maga helyett.

Igen ám, de a sajtót ez a másik jóember nem érdekelte annyira, és amikor kiderült, hogy az ellenlábas, Teodorovici úr a környéken van, az újságírók szépen felálltak és elhagyták a termet, a nagyobb zsákmány reményében. És erre jött a pártszóvivő (ex-művelődési miniszter!) fenti, nos, színes, bunkó, alpári beszólása.

És mivel egyenjogúság van, egy nőnemű pártos sajtóalkalmazott tett rá még egy lapáttal, mondván: „Annyit sem, mert lehet, jól esik nekik.”

Hirdetés

Hűha!

Utólag a drága jó ember elnézést kért a Facebook-oldalán, de valamiért úgy véljük, ez már olyan, mint a közmondásos eső után köpönyeg.

Hirdetés