Pech a köbön: pont egy rendőrt akart kirabolni egy román pár Olaszországban

Utána persze hanyatt-homlok menekültek a város utcáin száguldozva.

Hirdetés

Rosszabbul nem is választhatott volna az a román pár, amely a napfényes Itáliában, pontosabban Genovában becsületes utcai lopás révén akarta megszerezni a betevőre valót: kiszemelt áldozatukról kiderült, hogy hatósági személy.

Az incidens éppen a város rendőrkapitánysága előtt történt: a rendőr – aki vélhetően civilben volt – észrevett egy autót, amelynek sofőrje tanácstalanul ült a volánnál.

A mellette ülő nő ekkor megkérte a rendőrt, hogy segítsen nekik: mondja meg, melyik utcában vannak, és írja le az utca nevét egy papírra.

Miután ez megtörtént, a nő látványosan hálálkodni kezdett. Túlságosan is látványosan: simogatni kezdte a rendőr karját, ám feltűnt, hogy simogatás közben túlságosan is hosszasan időzik a rendőr csuklójánál, amelyen az értékes Rolex karóráját viselte.

A rendőr ekkor gyanút fogott, és igazolta magát.

Hirdetés

A nő megrémült, futásnak eredt, és bepattant az autóba, majd vad száguldásba kezdtek, hogy a genovai forgalomban szlalomozva és a piros lámpákat is figyelmen kívül hagyva elmeneküljön.

A rendőr azonban megjegyezte az autó rendszámát, értesítette kollégáit, így a száguldozás hiábavaló volt: a peches román tolvajokat őrizetbe vették.

Talán legközelebb majd szerencsésebben választják ki áldozatukat.

Hirdetés