Mire elég 30 másodperc?

Meglepő válaszlehetőségekből sok van, de most csak az derült ki, hány jegyet képesek megvásárolni egy perc töredéke alatt az igazi Untold-fanatikusok.

Hirdetés

Nehezen tudjuk elképzelni, hogy annyira rajongjunk egy fesztiválért, hogy tűkön ülve várjuk, mikor jelentik a következő évi kiadás időpontját, és versenyt futva az idővel azonnal lefoglaljuk szállásunkat és a jegyünket, miközben gyakorlatilag még azt sem lehet tudni, kik a fellépők. Az Untold Fesztivál rajongóit viszont úgy tűnik az ilyesmi egy csöppet sem zavarja. A fesztivál szervezői a hét elején jelentették be, hogy mikor lesz a 2020-as kiadás, erre a kolozsvári szálláshelyek felét pillanatokon belül lefoglalták. Szerdán elérhetővé váltak az első jegyek is: 30 másodperc elkapkodták az összes elérhető belépőt, szám szerint 15 ezret.

Az óriási érdeklődés – nyilván a fesztivál nívóján kívül – annak is köszönhető, hogy a jegyárakat fokozatosan emelik, a következő körben november 27-ig 119 euróért (plusz a többletköltségek) lehet megszerezni a belépőket. De vigyázat, csak azok számára elérhetőek, akik előregisztráltak az Untold honlapján.

Az őrület 2020-ben július 30-án kezdődik és augusztus 2-ig tart. Valaki tud egy menedékhelyet erre az időszakra?

Hirdetés