Majdnem a fokhagyma lett a veszte Ponta egyik volt miniszterének

Ez most kivételesen nem egy fura korrupciós ügy. A srác tényleg majdnem meghalt egy darab fokhagymától. Caragiale forog a sírjában…

Hirdetés

Úgy tűnik, Ovidiu Silaghi, a rossz emlékű Ponta-kormány (melyik kormány nem rossz emlékű ebben az országban?) egykori közlekedésügyi minisztere ugyancsak szeretheti a fokhagymát.

Ami azt illeti, Ovidiu Silaghi a kelleténél talán kicsit jobban is szeretheti a fokhagymát.

Úgy befokhagymázott ugyanis nyaralás közben a román tengerparton, hogy majdnem meghalt tőle. Azt nem tudni, pontosan mit kajált Ovidiu Silaghi úr, de az biztos, hogy jó sok fokhagymával ette a cuccot, mert egy darabka megakadt a nyelőcsövében, amitől Silaghi annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett vinni.

Persze, volt miniszterről lévén szó, azonnal berendelték hazulról a konstancai kórházba az éppen nem ügyelő gasztroenterológust, aki aztán szépen kisimogatta Silaghi úr nyelőcsövéből azt a fránya fokhagymát. (Ne legyenek illúziói, ha önnel történne ugyanez, simán hagynák meghalni, nem hívnának be senkit.)

Az eset még kedden történt, és az orvosi beavatkozásnak hála Silaghi úr néhány óra múlva már megkönnyebbülten, valamint a saját lábán távozott a kórházból, az orvosok pedig hálásan utána integettek, amiért segíthettek neki.

Silaghi úr azóta olyan jól érzi magát, hogy csütörtökön már a tengerpartról posztolt videót a Facebook-oldalán.

Hirdetés

Amúgy ezt a szellemes kis képet is ő posztolta egy évvel korábban korábban

Akkor nem akadt a torkán semmi.

Hirdetés