Lesz idejük megemészteni a shaormát: a parlamenttől is búcsút vehet a két botrányhős honatya

Sokba került a hétfő esti falatozás a két PSD-s politikusnak.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy érzékeny búcsút vehetnek a parlamenti bársonyszéktől azok a szociáldemokrata honatyák, akik hétfőn szép kis botrányt csaptak egy bukaresti gyorsétteremben.

Adrian Solomon és Irinel Stativă hétfőn este védőmaszk nélkül próbált shaormát vásárolni egy belvárosi étkezdében, majd a kiérkező rendőröket szidalmazni kezdték, a kasszást pedig rasszista megjegyzésekkel sértegették, amiért a diszkriminációellenes tanács is eljárást indított.

Adrian Solomon – ahelyett hogy elnézést kért volna az alpári viselkedése miatt – még mindig azt próbálja megmagyarázni nyilatkozataiban, hogy nem tévedett, „s a liberálisok által 140 millió euróért megvásárolt sajtó” lejárató kampányt indított ellene.

Ehhez képest a PSD első számú főnöke, Marcel Ciolacu a Digi24-nek nyilatkozva elfogadhatatlannak nevezte Adrian Solomon és Irinel Stativă viselkedését, és finoman utalt arra, hogy az idei parlamenti választásokon nem kapnak befutó helyet a szociáldemokraták listáin, hogy legyen idejük megemészteni a történteket…

Hirdetés