LEMEZPREMIER: Mázsás riffek, fiatalos tűz, azaz trash’n’roll – itt a kolozsvári 3AD új albuma

Ezt nevezik erős kezdésnek: a középiskolás rockerek olyan tűzzel tolják, hogy még a példaképnek számító nagy öregek is elégedetten csettintenének.

Hirdetés

Az első kislemez megjelenése apropóján készítettünk interjút a középiskolás fiatalokból álló 3AD zenekar „csapatkapitányával”, Ballai Álmos gitárossal, most pedig elérkezett a nagy nap: megjelent a kolozsvári rockerek első lemeze, a Milk Overdose, melyet nálunk is meg lehet hallgatni teljes egészében.

A lemezcím senkit ne tévesszen meg, nem (csak) tejjel fogyasztható muzsikáról van itt szó, a pofátlanul fiatal banda – Jenei Deborah (vokál), Ballai Álmos (gitár), Jakab Ádám (basszusgitár) és Jakab Ákos (dobok) –olyan tűzzel adagolja azt a bizonyos rock’n’roll-t (vagy ahogy ők emlegetik: trash’n’roll-t), hogy a példaképnek számító nagy elődök is elégedetten biccentenének.

A lemezborító Kusztos Attila munkája.

S ami igazán fontos, a dalok tolmácsolják mindazt a fiatalos lendületet, odaadást, szívből jövő játékot, amit el is vár az ember fia egy tizenévesekből álló zenekartól, szóval minek is szaporítsuk a szót: ezt nevezik erős kezdésnek!

Hirdetés

A 3AD egyébként közös lemezhallgatásra hívta az érdeklődőket a Facebookon, a hétfő esti, 19.30-kor kezdődő akcióhoz itt lehet csatlakozni, s közben CSAK ÉS KIZÁRÓLAG tejet szabad fogyasztani . A kolozsvári Corvin stúdióban rögzített, hat dalt tartalmazó kiadványt itt lehet meghallgatni:

Hirdetés