A kép illusztráció.

Feldobták a vőlegényt a lagzin, nem fogták ki, most pereli a lyukas markúakat (VIDEÓval)

Ugyanis akkorát esett, hogy a kórházi kezelés meg a lábadozás hónapokig eltartott.

Hirdetés

Még 2021-ben történt, hogy egy Bihar megyei származású, jelenleg Németországban élő ifjú meg a szerelme örök hűséget esküdött egymásnak hazai földön. A lagzit Félixfürdőn tartották, ahogy dukál.

Na de az történt, hogy a táncparketten forgolódó négy haverja egyszer csak felkapta és – feltehetőleg a lagziöröm hevében – feldobta a levegőbe. Aztán ki is fogták. Talán épp a sikeres akció miatti felbuzdulásukban, talán nem, de tény, hogy másodszor is a feldobták az ünnepeltet, csak hogy ezúttal nem jött össze a manőver, a vőlegény kihullt a kezeik közül és nagyot csattant a parketten.

Vicces is lehetett volna az eset, ha a férfi nem sérült volna meg. De megsérült, azonnal kórházba kellett szállítani, először a nagyváradiba, aztán haza, Németországba. A kórházi kezelés ugyan csak két hétig tartott, a lábadozási, rehabilitációs időszak viszont több hónapig. Ami miatt a pórul járt vőlegény gyakorlatilag munkaképtelen volt.

Most is fájdalmai vannak, ezért csak napi négy órát dolgozhat. A férfi elmondása szerint az tette be végleg az ajtót, hogy a négy kétbalkezes feldobáló közül csak egy hívta fel őt, hogy állapota felől érdeklődjék.

A méltán dühös ember tehát úgy döntött, perbe fogja a lyukas markú haverokat és kártérítést követel az őt ért károkért. A jogi eljárás már folyamatban is van, az első tárgyalásra októberben kerül sor.

Hirdetés

Tehát csak óvatosan a a feldobálással, kedves lagzizók! Vagy ha mégis, akkor el ne ejtsék a vőlegényt, menyasszonyt vagy akit épp feldobnak, mert per is lehet a vége.

Hirdetés