Állítólag Erdélybe jön Elon Musk. Bulizni

Nem befektetni jön. Halloween-partit tart a törcsvári kastélyban.

Hirdetés

Talán az év bulvárbombája robbant a szombati szent napon: a Mediaflux portál felröppentette, hogy Elon Musk, a Tesla, (a minap óta) a Twitter és más vállalatok tulajdonosa, a világ leggazdagabb embere Erdélybe látogat. Közelebbről, a törcsvári kastélyba.

De ha valaki azt gondolná, hogy befektetési céllal érkezik erdőn túli tájainkra, akkor tévedne. Musk úr egy hatalmas Halloween-buli erejéig bérelte ki a nevezetes (és a hazai bulvármitológiában Drakula grófhoz láncolt) várkastélyt.

A hírek szerint a vasárnap esti bulira kábé 200 ember hivatalos, köztük olyan megamágnások, mint Larry Page és Sergey Brin (Google-alapítók), Peter Thiel (a PayPal alapítója), Luke Nosek (Hotmail-alapító), de egyes források Angelina Jolie nevét is rebesgetik.

A hírek szerint az illusztris meghívottak vasárnap este érkeznek meg a kastélyba, mert szeretnék kerülni a feltűnést. A buli hétfő reggelig tart, Musk úr ugyanis egy napra bérelte ki a kastélyt.

Na kérem, aki kíváncsi az ilyesmire, vasárnap jól nyissa ki a szemét Törcsvár környékén. Ugyanis lehet, hogy egyszer csak szembejön Elon Musk.

Hirdetés