Egy részben mumifikálódott románt találtak egy római kórház szellőztetőcsövei között

A férfi egy fél éve tűnt el, az orvosok azt hitték, megunta a kezelést és lelépett.

Hirdetés

Karbantartó munkások találták meg egy tavaly augusztusban eltűnt román férfi mumifikálódott holttestét egy vezetékeket és szellőzőcsöveket rejtő aknában szerdán, egy római kórházban. A nyomozók öngyilkosságra gyanakszanak, de nem zárják ki a baleset lehetőségét sem.

Az állandó lakcímmel nem rendelkező (hajléktalan) férfit, Valer H.-t még múlt augusztus 10-én utalták be az említett kórházba májcirrózissal. Három nap után a beteg már inkább ment volna, de az orvosok meggyőzték, hogy maradjon, és folytassa a kezelést. Aznap éjszaka 2 óra magasságában azonban Valer H. eltűnt a szobájából, a kórház személyzete kereste egy ideig, majd mikor nem találták, lezárták az aktáját azzal, hogy önkéntesen távozott.

Szerdán azonban munkások dolgoztak az említett aknában, és a penetráns bűz elvezette őket a holttesthez, ekkor hívták ki a rendőrséget.

Valer H. körülbelül hat méter magasról zuhanhatott a szűk aknába, azonnal életét vesztette. A hatóság szerint eltűnése óta senki sem kereste a 45 éves férfit.

Hirdetés