DALPREMIER: Szerelmes nótával jelentkezik a Teddy Queen, és nyereményjátékot hirdet, amelynek tétje egy koncert nálad! (VIDEÓval)

A Senki más című új szám a szerelmesek kedvence lesz a készülő lemezről.

Hirdetés

Az idén megjelenő nagylemezről már a második dalt és a hozzá készült klippet adja közre a Teddy Queen zenekar. A gyergyószentmiklósi trió Senki más című friss dala egyrészt egy hamisítatlan szerelmes nóta, annak az érzésnek a leírója, amikor úgy érezzük, csak ketten vagyunk a kedvesünkkel az egész világon, másrészt azt is megtudhatjuk belőle, hogy a lírai én valószínűleg a Holdról származik.

A zenekar ráadásul a „koncertmentes hónapok” utáni éhséget csillapítandó nyereményjátékot is hirdet amelynek tétje nem más, mint egy koncert a nyertesnél a lakásában, házában, udvarán, amelyre persze a barátait is elhívhatja.

Aki szeretné megnyerni ezt a magánkoncertet, annak nincs más dolga, mint kedvelni a Teddy Queen Facebook-oldalát, megosztani a nyereményjátékról szóló legutolsó bejegyzést, és hozzászólásban bejelölni három cimbit, akik biztosan mennének a bulira. A játék július 25-ig tart.

És akkor következzen a dal maga:

Hirdetés