A rendőr rászólt, hogy viselni kellene a maszkot, késsel válaszolt

A dulakodós eset Lugoson történt.

Hirdetés

A kedélyek egyre könnyebben felborzolódnak, ahogy a járvány súlyosodik. Ezt bizonyítja az alábbi lugosi történet is. A helybeli vízügyi vállalat egyik alkalmazottja egy gödröt ásott éppen, amikor a rendőr arra járt és látván, hogy a polgár nem visel maszkot, igazoltatta és felszólította, hogy tartsa be a szabályt.

És akkor itt álljunk meg egy pillanatra. Gödröt ásni nyilván nem könnyű munka. Mindezt maszkban végezni még nehezebb. Viszont ha az orvosokra gondolunk, akik napi 10-12 órát dolgoznak maszkban, az se lehet könnyű. És megteszik.

Na de vissza a történethez. Szó szót követett, és mivel a polgár egyszerűen nem volt hajlandó feltenni a maszkot, tettlegességre került sor, melynek során a maszktalan martalóc megvágta a rendőr kezét egy késsel.

A közeget könnyű sérülésekkel kórházba szállították. Az ügyben természetesen vizsgálat indult. A polgár munkatársai azt állítják, hogy a renitens árokásó nem szándékosan vágta meg a rendőrt, hiszen a kést arra használta, hogy karókat nyessen. Ez könnyen elképzelhető, viszont a rendőr nem karó.

Hirdetés