Nézze meg Klaus Iohannist frakkban! Igazi Dzsémszbond! (FOTÓK)

Ki ez? Egy pincér? Nem! Dragnea? Neem! Akkor ki? A nevem Államelnök! Román Államelnök!
Hirdetés

A helyzet a következő: idehaza, a mioritikus honban épp nincs kormány, szegény Ludovic Orban már azt se tudja, kivel, hogyan és mikor feküdjön le, hogy meglegyen a szükséges támogatottság. És a fikuszból profi játékossá vedlett államelnök? Ő szépen elment Japánba, hogy asszisztáljon Naruhito császár koronázási ceremóniáján, illetve részt vegyen az azt követő imperiális bálon.

És micsoda mezben lépett fel a mi drága elnökünk! Olyan frakkba bújt, hogy bármely pincér, dzsémszbond, de még Liviu Dragnea is megirigyelhette volna, aki annak idején elég tré öltönyben vett részt Donald Trump amerikai elnök beiktatásán beiktatása környékén. Ni:

 

Közben Károly walesi herceg úrral is összefutott egy kis csevelyre:

Hirdetés

 

A mi drága jó elnökünk bájos felesége is kitett magáért. Káprázatos kék ruhában jelent meg a bálon, amely ruhából ezen a képen szinte semmi sem látszik ugyan, az viszont igen, hogy a kelme sejtelmesen szabadon hagyja Carmen asszony vállait:

Oké, a drága elnök úr nem csak partizott, dolgozott is egy kicsit Japánban. Találkozott például Abe Sindzó japán miniszterelnökkel. Igaz, Abe Sindzó úr nem ejtette pofára Klaus Iohannis urat, ahogy korábban a román kormány pofára ejtette őt, amikor Bukarestbe látogatott.

Hirdetés