Egy másik romániai kislányt is zaklatott korábban a holland pedofil

Hidegrázós részletek derültek ki az egész országot felkavaró ügyben.
Hirdetés

Három évvel ezelőtt egy másik romániai gyereket is molesztált a 11 éves Dâmboviţa megyei kislányt meggyilkoló holland Johannes Visscher. A Iaşi megyei áldozat akkor még csak 8 éves volt.

Édesanyja pénteken az Agerpresnek nyilatkozva elmesélte, hogy csütörtökön őt és kislányát a gyermekvédelmi igazgatóság és a rendőrség illetékesei kérdezték ki. A most 11 éves gyerek fotók alapján felismerte azt a férfit, aki 3 évvel korábban az autójába csalogatta, a falu szélére vitte, majd simogatni kezdte. A kislány sikoltozni kezdett, így a pedofil férfi megijedt, visszavitte őt a házuk közelébe, és ott hagyta.

Az édesanya szerint gyermekét kissé felkavarták a nyomozók által feltett kérdések.

A szülők annak idején ugyan feljelentést tettek, a rendőrség azonban nem tudta kézre keríteni az elkövetőt. Emiatt kellett meghalnia a mostani, 11 éves áldozatnak.

A holland férfi, miután a gyilkosság fő gyanúsítottjaként körözni kezdték, öngyilkos lett: hazájában autójával frontálisan belehajtott egy teherautóba. A gyilkosság helyszínén talált DNS-mintákról egyébként időközben kiderült, hogy azok Johannes Visschertől származnak, így kétségen kizáróan ő a tettes. 

Hirdetés