Viorica Dăncilă megint akkorát bakizott, hogy zengenek bele a Kárpátok bércei

De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Hirdetés

Az történt, hogy pénteken Viorica Dăncilă miniszterelnök asszony előhúzott ruhaujjából egy újabb tromf ászt. Az ász neve: Paktum a románok jólétéért. Ne tessék kérdezni, mi a francot jelent. Süket duma: az a lényege, hogy a nevezett paktum a románok életszínvonala további emelésének politikai biztosítéka. Na, ezt tegyék ki az ablakba, ha gondolják.

Mindegy, a miniszterelnök asszony kurva jó dolognak tartotta, hiszen elküldte az összes parlamenti pártnak. Úgy sejtjük, azért, hogy az összes parlamenti párt majd tapsikolva fog örvendezni neki.

Na de itt jön a poén. Madame Dăncilă elektronikus levél formájában küldte szét a paktumot. Igen ám, de a feladó nem ő, hanem… na? Bizony, Liviu Dragnea maga. Oké, lehet röhögni.

Némi fantáziával feltételezhető például, hogy a miniszterelnök asszony először volt Főnökének, Vezérének és Mesterének küldte el a levelet, láttamozás végett, a rahovai fegyházba, ahol Dragnea úr csücsül. Vagy hogy arcot cseréltek, tudják, mint John Travolta és Nicolas Cage az Ál/Arc című remek filmben. Persze, valószínűbb, hogy Madame Dăncilă bakizott egyet. De ez akkor is fölöttébb kínos.

Hirdetés